15 Ocak 2012 Pazar

Dr.Ethem Coşkuner'den göz kapağı estetiği...

Göz kapakları şişip görmesine engel olan hastaya yapılan ameliyat başarıyla gerçekleştirildi

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göz ameliyatlarından birinde daha ilki yaşattı. Operatör doktor Ethem Coşkuner, göz kapaklarında şişme nedeniyle hastanelerine baş vuran Sıdıka Öztürk’ün derdine çare oldu. Coşkuner yaptığı ameliyatla ilgili açıklamasında: “Hastamızın göz kapakları zamanla şişerek görmesine engel oluyordu.
Görme alanı defekti diye adlandırdığımız bu durum sonrasında hastaya çağdaş yöntemlerle yapılan ameliyat ile görme alanı defekti ortadan kaldırılmış ve göz kapağı normal şekline dönüştürülmüştür. Hastanın tedavi süreci devam etmektedir. Bu tür hastalar çok. Ancak tedavisi olup olmadığını bilmediğinden hastaneye başvurmamaktadırlar.
Hastanemizde bu gibi ameliyatlar başarıyla gerçekleştirilmektedir” dedi. Ameliyat olan Sıdıka Öztürk ise açıklamasında doktoru Coşkuner’e teşekkür ederek: “Yaş ilerledikçe gözlerimde sanki 1 ton yük taşıyordum. Birkaç senedir ameliyat korkusu yaşıyordum; ancak gördüm ki korkulacak bir şey yokmuş. Yıllar önce yaptırmam gerekiyordu. Hastalara tavsiyem bu tür şikayetleri olanlar hemen doktora başvursunlar.” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder